Sjoerd de Vries - Boeddhisme

Een heldere inleiding
Toegankelijke en heldere inleiding in de wereld van het boeddhisme en een verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur

Mindfulness vindt zijn wortels in het boeddhisme – het geeft zeer concrete aanwijzingen over hoe het leven in te richten

In deze tijd waarin iedereen op zoek is naar zingeving – of dat nu bijvoorbeeld mindfulness is, zen of yoga –, is er één godsdienst die het bestuderen meer dan waard is: het boeddhisme. Boeddhisme is een van de boeiendste godsdiensten ter wereld.

Kenner Sjoerd de Vries voert in Boeddhisme, een heldere inleiding de lezer op toegankelijke wijze in in de filosofische en culturele achter­gronden, geschiedenis en de talloze gebruiken van deze levens­overtuiging. Wie zich onder andere afvraagt wat karma is of nirvana, waarom de gewaden van de boeddhistische monniken rood zijn, wat er precies gebeurt bij reïncarnatie of wat de symboliek is van de gebedsmolen, zal in Boeddhisme de antwoorden vinden.

Er wordt weleens gezegd dat alle wijsheid uit het oosten komt. Wie Boeddhisme, deze veelzijdig en verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur, heeft gelezen kan dat alleen maar beamen.


Het boek boeddhisme van Sjoerd de Vries is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sjoerd de Vries boeken - Boeddhisme
ISBN 9789029092234
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 25-10-2017
DRUK 9e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER J.M. Meulenhoff
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Sjoerd de Vries