Sjaak van Beek - Voor mij is God logica

De wereld van God, de spirituele wereld, de geestelijke wereld, de goddelijke bron, alle benamingen zijn voor mij goed. Op tal van moment mocht ik de andere wereld ervaren. Het is de wereld waar wij vandaan komen en naar teruggaan. Dit boekje is een weerslag van 20 jaar zoeken, ontdekken en waarnemen in de geest. Er staan boodschappen in, ontboezemingen van de geestelijke wereld, die zich graag bewust willen maken in ons en die ons als vrij mens graag de weg willen wijzen naar de goddelijke bron. Het gaat om kennis die al duizenden jaren oud is. Wat ik heb gedaan, is die boodschappen proberen op te schrijven in de taal en de context van nu.

Sjaak van Beek (63), studeerde geschiedenis, geesteswetenschap en klassieke homeopathie. Na 20 jaar te hebben gewerkt in zijn eigen praktijk voor Homepathie en Levensvragen, heeft hij in 2016 samen met één van zijn dochters Praktijk Van Beek opgezet voor mediation, coaching en homeopathie (www.praktijkvanbeek.org). “De boodschappen in dit boekje vormen voor ons de grondslag van waaruit wij werken. Kern is dat eenieder die bij ons komt voor ons een uniek medemens is."


Het boek voor mij is god logica van Sjaak van Beek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,18 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sjaak van Beek boeken - Voor mij is God logica
ISBN 9789402169188
PAGINA’S 35
VERSCHENEN 08-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,18
Bestel

Andere boeken van Sjaak van Beek