Simone Pacot - Leven in de Geest

Deel 5 van 5

Dit boek is het vervolg van Open je deuren voor de Geest (dat vooral een bijbelse bezinning is over de heilige Geest en zijn stille wenk naar de mens toe, die opgeroepen wordt om een antwoord te geven).

In dit boek gaat Simone Pacot dieper in op het leven met en in de Geest. Ze stelt daarbij enkele concrete en fundamentele vragen:

-hoe kan ik mijn menselijke relaties vernieuwen vanuit de Geest? Hoe kan ik in de waarheid staan en in de liefde blijven, mezelf worden in God, met een helder oog de situatie en de anderen zien?

-hoe kan ik in elke situatie en in elke gebeurtenis de heilige Geest ontvangen? hoe kan ik samen met de Geest mijn beroep vanuit een nieuwe bezieling beleven? -ken ik in het licht van de Geest mijn heel eigen gave? Besef ik dat ik een heel persoonlijk talent ontvangen heb om mensen en situaties te benaderen?

Simone Pacot is emeritus advocate van het gerechtshof van Parijs. Samen met het team van stichting Bethesda geeft zij sinds vele jaren sessies over het doordringen van het evangelie tot in de diepste diepten van het humaan wezen. Pacot is emeritus advocaat aan het gerechtshof van Parijs.


Het boek leven in de geest van Simone Pacot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Simone Pacot boeken - Leven in de Geest
ISBN 9789076671833
VERSCHENEN 12-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Carmelitana Vzw
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,50
Bestel

Andere boeken van Simone Pacot

 • Simone Pacot - Tot in onze diepste diepten
  Simone Pacot - Tot in onze diepste diepten

  Deel 1 van 5 Heel wat mensen die een spiritueel leven leiden, weten geen raad met de psychologische kant van hun bestaan. Is er een christelijke manier om met schaamte, lijden, kwetsuren en haat om te gaan? Om ons tot de eenheid van ons wezen te brengen, nodigt dit boek ons uit…

  Lees meer...
  22,50
 • Simone Pacot - Kom weer tot leven!
  Simone Pacot - Kom weer tot leven!

  Deel 2 van 5 Als een schat in een aarden pot dragen wij in onszelf de bron van ons levensgeluk. De schrijver vervolgt hier haar onderricht over de innerlijke eenheid van de mens, waarbij zij op een evenwichtige manier geloof en psychologie met elkaar integreert. Zij put rijkelijk…

  Lees meer...
  24,50
 • Simone Pacot - Durf het nieuwe leven aan!
  Simone Pacot - Durf het nieuwe leven aan!

  Deel 3 van 5 Christus nodigt ons uit tot een nieuw leven. Om dit nieuwe leven aan te durven moeten we eerst met onze grenzen leren leven, onze kwetsuren erkennen, onze gevoelens van agressie, angst en schaamte bewust aanvaarden en ons laten troosten. Alleen zo kunnen wij ons…

  Lees meer...
  24,50
 • Simone Pacot - Open je deuren voor de geest
  Simone Pacot - Open je deuren voor de geest

  Deel 4 van 5 De Heilige Geest staat voor je deur. Maar hoe zal je hem onthalen? Hoe zal je je dagelijkse leven door hem laten inspireren? Tot in de kleine details? Simone Pacot laat je in dit boek proeven van het leven in en met de Geest. Ze probeert je aan te tonen wie de…

  Lees meer...
  19,50