Siewert Lindenbergh, Carla Klaassen, Femke Ruitenbeek-Bart, Renate Dozy, Sjaak de Boer, Hans Knape, Geert-Jan Knoops - Uw plicht, onze zorg?!

Zorgplicht in de letselschadepraktijk


De LSA viert in 2019 haar 30-jarig bestaan. Het LSA Lustrumsymposion staat dit jaar in het teken van de zorgplicht. Hoe zit het met de zorgplicht van de advocaat, de rechter, de arts die een fout maakt, de medisch adviseur en niet te vergeten de overheid? En zorgvuldig procederen, hoe doe je dat? Maar ook: hebben wij niet allen een zorgplicht voor onze planeet?

Ter ere van het zesde lustrum van de vereniging is een groot aantal excellente sprekers bereid gevonden te reflecteren op het thema zorgplicht. Ieder vanuit een geheel andere invalshoek. In deze bundel vindt u de bijdragen van de sprekers terug en kunt u de onderwerpen nog eens nalezen en overpeinzen.


Het boek uw plicht, onze zorg?! van Siewert Lindenbergh, Carla Klaassen, Femke Ruitenbeek-Bart, Renate Dozy, Sjaak de Boer, Hans Knape, Geert-Jan Knoops is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Siewert Lindenbergh, Carla Klaassen, Femke Ruitenbeek-Bart, Renate Dozy, Sjaak de Boer, Hans Knape, Geert-Jan Knoops boeken - Uw plicht, onze zorg?!
ISBN 9789462906587
VERSCHENEN 08-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Juridische uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,50
Bestel

Andere boeken van Siewert Lindenbergh, Carla Klaassen, Femke Ruitenbeek-Bart, Renate Dozy, Sjaak de Boer, Hans Knape, Geert-Jan Knoops