Sietske de Boer - Over het werk van Jacques Rancière

Jacques Rancière is een veelzijdig denker. Zijn oeuvre omvat werken die uiteenlopen van politiek, geschiedschrijving en emancipatie tot film, kunst en literatuur. Steeds probeert hij te ontsnappen aan de grenzen van die disciplines. Deze uitgave geeft met essays en een interview inzicht in de achtergronden van Rancières denken en toont aan welke rode draden er door zijn oeuvre lopen.

De nieuwe serie text & context, geïnitieerd door Solange de Boer, is een reeks publicaties die zich richt op stimulering en verdieping van het debat in de kunst en visuele cultuur. Met vertalingen van belangrijke referentiewerken van filosofen en theoretici en een begeleidende essaybundel wordt iedere keer de basis gelegd voor een goed beargumenteerd debat over een actueel onderwerp.


Het boek over het werk van jacques rancière van Sietske de Boer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sietske de Boer boeken - Over het werk van Jacques Rancière
ISBN 9789078088158
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 01-11-2007
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Valiz
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Sietske de Boer

 • Sietske De Boer - Het verdriet van de Rif
  Sietske De Boer - Het verdriet van de Rif

  In 'Het verdriet van de Rif' beschrijft Sietske de Boer de volksopstand tegen onrecht, achterstelling van de regio en grootschalige corruptie. Het protest begon in Al Hoceima in oktober 2016 na de gruwelijke dood van visverkoper Mohsin Fikri, en groeide al snel uit tot de…

  Lees meer...
  20,95
 • Sietske de Boer - Jaren van lood
  Sietske de Boer - Jaren van lood

  In Jaren van lood kijkt de zevenentachtigjarige Ali El Manouzi terug op een bewogen en strijdbaar leven. Als jongen helpt hij zijn vader in de gewapende strijd tegen de Fransen, die het land koloniseren. De strijd gaat door tot in de jaren vijftig, wanneer landen in Noord-Afrika…

  Lees meer...
    4,99