Shizuto Masunaga - Meridiaanoefeningen

Handboek voor het verbeteren en in balans brengen van je gezondheid


Dankzij het boek Meridiaanoefeningen kun je nu je kennis aanvulling op het gebied van shiatsu. Begin je net met shiatsu? Ook voor beginners is het boek Meridiaanoefeningen geschikt.

Auteur Shizuto Masunaga brengt shiatsubeoefening naar het hoogste niveau in het boek Meridiaanoefeningen. Door gebruik te maken van meridianen voor diagnose en behandeling, breng je je eigen gezondheid weer in balans.

Masunaga was de eerste die een systeem ontwikkelde waarmee je de meridianen kunt strekken, wat de disbalans in je gezondheid om evenwicht brengt. Het boek Meridiaanoefeningen geeft een compleet en goed gestructureerd overzicht van de elementen en hun meridianen. De pyschologische facetten en de bijbehorende oefeningen worden tot in detail uitgelegd. Verder maakt Masunaga in eenvoudige bewoordingen duidelijk hoe je balansverstoringen kunt identificeren en corrigeren met gemakkelijk uit te voeren shiatsutechnieken. Bovendien geeft hij specifieke aanbevelingen voor oefeningen die de meest gunstigste uitwerking hebben op diverse gezondheidsklachten.


Het boek meridiaanoefeningen van Shizuto Masunaga is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 36,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Shizuto Masunaga boeken - Meridiaanoefeningen
ISBN 9789401302395
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 20-06-2017
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Altamira
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
36,99
Bestel