Shirley Clarke - Leren zichtbaar maken met formatieve assessment - beknopte uitgave

In haar boek ‘Leren zichtbaar maken met formatieve assessment’ laat Shirley Clarke zien hoe je het leerproces van leerlingen centraal zet. Formatieve assessment legt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat iedere leerling kan groeien en dat elke leerling weet welke stappen hij moet zetten om vooruit te komen?

Om formatieve assessment succesvol toe te passen in je klas, heb je in ieder geval duidelijke leerdoelen en goede vormen van feedback nodig. Maar ook een leercultuur van growth mindset, het werken met praatmaatjes en het voortdurend checken van wat leerlingen al weten en begrijpen zijn belangrijk.

In deze beknopte uitgave gaan we in op de 12 ingrediënten van formatieve assessment die Shirley Clarke in de originele uitgave beschrijft. Waarom zou je het ingrediënt inzetten, wat houdt het precies in en hoe breng je het in de praktijk? Dit boekje geeft de belangrijkste punten weer.


Het boek leren zichtbaar maken met formatieve assessment - beknopte uitgave van Shirley Clarke is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Shirley Clarke boeken - Leren zichtbaar maken met formatieve assessment - beknopte uitgave
ISBN 9789461182609
PAGINA’S 64
VERSCHENEN 16-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bazalt Educatieve Uitgaven
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,50
Bestel

Andere boeken van Shirley Clarke