Shaykh Muhammad Al-Yaqoubi - Weerlegging ISIS

Hoe de islam misbruikt wordt? Ideologie van terroristen bestrijden? Radicalisering van jongeren voorkomen?

Om zijn vreselijke misdaden te rechtvaardigen, en om moslims uit de hele wereld aan te trekken, heeft ISIS zijn ideologie gebaseerd op een oppervlakkige en letterlijke benadering van de heilige islamteksten: de Qur’an en de Hadith (Profetische overlevering). ISIS manipuleert religie om boze jonge moslims, die weinig kennis hebben van de islamitische theologie en jurisprudentie, te rekruteren.

Moslimgeleerden zijn daarom verplicht hierop te reageren, met een tegendiscours dat de ware leerstellingen van de islam, en de toewijding daarvan aan tolerantie, verheldert. Er bestaat een overvloed aan bewijzen om aan te tonen dat de handelingen van ISIS niet de islam vertegenwoordigen en dat de beweringen van ISIS zijn gebaseerd op duidelijke misvattingen.

De schrijver, shaykh Muhammad Al-Yaqoubi, een beroemde geleerde en één van de 500 meest invloedrijke moslims ter wereld vandaag de dag, presenteert in dit boek, dat van onschatbare waarde is, een grondige weerlegging van de opvattingen en misdaden van ISIS. Hij verschaft authentieke citaten en bewijzen die de beweringen van ISIS vernietigen. Shaykh Al-Yaqoubi komt tot de conclusie dat deze groep de islam niet vertegenwoordigt, dat zijn uitroeping van het kalifaat ongeldig is en dat hen bestrijden een verplichting is voor moslims.


Het boek weerlegging isis van Shaykh Muhammad Al-Yaqoubi is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Shaykh Muhammad Al-Yaqoubi boeken - Weerlegging ISIS
ISBN 9789082701128
PAGINA’S 161
VERSCHENEN 04-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER 't Kennishuys
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel