Sergio Bambarén - De dolfijn

Het verhaal van een dromer


De Dolfijn is een verhaal over moed, over de strijd tegen onze angsten en over onze begrenzingen. Het herinnert ons eraan dat er meer is in het leven dan het oog kan zien; dingen die we alleen kunnen ontdekken als we onze eigen regels volgen. Het herinnert ons er tevens aan dat er een reden is voor ons bestaan en dat we meer spijt hebben van de dingen die we niet hebben gedaan dan de dingen die we wel hebben gedaan. Het is een verhaal over hoop die de wonderen van deze wereld voor ons ontsluiert, de wonderen waar we meestal geen oog meer voor hebben. Op onze reis door het leven is het de wil van het hart die onze bestemming bepaalt; want om ons doel te bereiken moeten we niet alleen 'doen' maar vooral dromen.

Volg je dromen, luister naar de stem in jezelf en laat Daniel Dolfijn je meenemen op de mooiste wonderbaarlijkste reis van alle: de reis die naar de vervulling van je levenswensen voert.

Sergio Bambarén heeft al vanaf heel jonge leeftijd naar de stem in zichzelf geluisterd en geleerd dat hoe eerder je begint op je hart te vertrouwen, hoe makkelijker het is om je dromen te volgen. Voor hem is het niet zo belangrijk wie je bent, maar wel wie je graag zou willen zijn en hard je daaraan wilt werken.


Het boek de dolfijn van Sergio Bambarén is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sergio Bambarén boeken - De dolfijn
ISBN 9789081752886
PAGINA’S 97
VERSCHENEN 02-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Fortuna
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel