Sebo Ebbens - Stralend in de wereld

De vijf Tibetaanse wijsheden in het dagelijks leven


Welke wijsheden zijn bij jou het best ontwikkeld? Waarin kun je jezelf verbeteren? Volgens het Tibetaans boeddhisme bezit ieder mens vijf wijsheden: aanwezigheid, helderheid, rijkdom, gedrevenheid en actie. De meeste mensen zetten vaak maar twee of 3 wijsheden in. Spiegel jezelf aan de vijf wijsheden en zie waar je nog in kunt groeien.

Sebo Ebbens heeft de wijsheden bewerkt tot vijf stijlen die we kunnen toepassen in het bijna elke dag leven. Zijn stelling is dat we gelukkig worden als we ons alle vijf stijlen eigen maken en in balans brengen. We kennen onszelf hierdoor beter en weten hoe we onze persoonlijke kwaliteiten naar boven kunnen halen. Inzicht in de vijf stijlen helpt ons ook om mededogend te zijn naar onszelf. We kunnen hierdoor onze zwakheden beter benoemen en accepteren. Tot slot helpt de kennis van de vijf stijlen ons ook in de omgang met anderen.


Het boek stralend in de wereld van Sebo Ebbens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sebo Ebbens boeken - Stralend in de wereld
ISBN 9789056702915
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 31-05-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Asoka
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel

Andere boeken van Sebo Ebbens