Sebo Ebbens, Ron Arends - Vijf x Eigen-Wijs

Vijf stijlen voor een veelzijdige persoonlijke en professionele ontwikkeling


Het nieuwe boek Vijf x EigenWijs helpt je om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van vijf stijlen. Met deze methode kun je gebeurtenissen in het bijna elke dag beter begrijpen en sturen. Ook geeft het boek je duidelijke handvatten om kritisch naar het eigen handelen te kijken.

Waarom kiezen voor Vijf x EigenWijs?

* sluit aan op de toenemende vraag uit het werkveld naar reflectievaardigheden;

* focust op de persoonlijke ontwikkeling;

* begrijpelijke en praktische methode.

Vijf x EigenWijs begint met een uitleg over de vijf stijlen, in vijf verschillende kleuren. Blauw staat voor de stijl van structuur en helderheid, rood voor de stijl van de mensen-mens, groen hoort bij de stijl van effectief en efficiënt handelen, geel is de stijl van de vrijgevigheid en waardering en wit is de stijl van ruimte en overzicht. Na deze uitleg kun je aan de slag met opdrachten die leiden tot een beter begrip van elk van de vijf stijlen. De volgende hoofdstukken gaan dieper in op de stijlen, onder meer door middel van integratieopdrachten. Verhalen met ervaringen van cursisten verduidelijken de positieve werking op leven en werk. Vijf x EigenWijs is ook beschikbaar als e-book.


Het boek vijf x eigen-wijs van Sebo Ebbens, Ron Arends is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,25 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sebo Ebbens, Ron Arends boeken - Vijf x Eigen-Wijs
ISBN 9789001875879
VERSCHENEN 20-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Noordhoff Uitgevers B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,25
Bestel

Andere boeken van Sebo Ebbens, Ron Arends