Scarlett Curtis - Feministen dragen geen roze en andere leugens

Fenomenale vrouwen over wat het F-woord voor hen betekent


Feministen hebben okselhaar, haten mannen en mogen geen lippenstift op, toch? Niet compleet.

In Feministen dragen geen roze (en andere leugens) vertellen meer dan vijftig vrouwen – van Hollywoodactrices tot tieneractivisten – hun verhaal. Aangevuld met een aantal bijdragen van toonaangevende Nederlandse feministen is dit een inclusief boek dat de online beweging verbindt met academische denkers, en waarin alle soorten feminisme worden beschreven. Voor iedereen die weet dat zij/hij een feminist is, maar nog enigszins geïntimideerd is door het woord. Met Nederlandse bijdragen van Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen (DAMN, HONEY), Stella Bergsma, Sarah Izat, Milou Deelen, Rianne Swierstra en Meredith Greer.

Glamour

Recensie door Saraï van Well

Glamour tipt je graag fijn leesvoer, daarom beoordeelt boekrecensent Saraï van Well of het boek de moeite waard is of niet. Deze keer: ‘Feministen dragen geen roze en andere leugens’ van Scarlett Curtis.

Chicklit.nl

Recensie door Penny Engelvaart

Recensie: Feministen dragen geen roze en andere leugens – Scarlett Curtis

In Feministen dragen geen roze en andere leugens vertellen meer dan vijftig vrouwen – van Hollywoodactrices tot tieneractivisten – hun verhaal. Aangevuld met korte teksten van Nederlandse feministen (Met Nederlandse bijdragen van Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen (DAMN, HONEY), Stella Bergsma, Sarah Izat, Milou Deelen, Rianne Swierstra en Meredith Greer). Dit boek beschrijft de tijd van nu met het moment dat het feminisme – jaren geleden - in opkomst was.


Het boek feministen dragen geen roze en andere leugens van Scarlett Curtis is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Scarlett Curtis boeken - Feministen dragen geen roze en andere leugens
ISBN 9789463491129
PAGINA’S 408
VERSCHENEN 05-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Blossom Books BOLD
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel