Sasha Grey - De kamer van Janus

Een aantal jaar geleden kwam Catherine terecht bij het Juliette-genootschap, een uiterst geheime club waar de machtigste mannen ter wereld hun diepste en donkerste fantasieën werkelijkheid lieten worden. Inmiddels is Catherine teleurgesteld geraakt. Haar leven met haar verloofde Jack is saai en voorspelbaar, vooral in de slaapkamer. Ze werkt als journaliste, maar haar baan en haar thuissituatie zorgen voor weinig inspiratie.

Dat verandert wanneer ze begint te schrijven over de dood van het zeer geliefde model Inana Luna. Haar ervaringen weerspiegelen de eigen ontluikende seksualiteit en onafhankelijkheid van Catherine.

Wat begint als een routineklusje ontpopt zich al snel tot een obsessie, die haar leidt langs maar al te bekende facetten van haar leven: een fascinatie met pikante, wellustige mannen en een aantal zeer opwindende intriges. Net zoals de Romeinse god Janus kijkt Catherine naar zowel het verleden als de toekomst. Zorgen haar ervaringen met het Juliette-genootschap en Inana's dagboek ervoor dat ze ontdekt wat ze echt wil in het leven, de liefde en seks? Of wordt ze opgeslokt in een tergende wereld waaruit ze wellicht geen tweede keer kan ontsnappen?

Sasha Grey was van haar 18de tot haar 23ste een van de beroemdste en meest choquerende pornoactrices ter wereld. Op het toppunt van haar roem stopte ze. Ze greep haar pen en begon te schrijven. In 2013 verscheen haar debuut, Het Juliette-genootschap. Haar auteursbezoek in Amsterdam was een van de meestbesproken events van de afgelopen jaren.

Over Het Juliette-genootschap:

'Sasha Grey is duidelijk meer dan de belle de jour.'

Humo

'De seksuele zoektocht van het hoofdpersonage is onderhoudend, humoristisch en vlot geschreven.'

Metro

'Ze heeft een miljoen volgers op Twitter. Ze is controversieel. Vrouwen herkennen een feministe in haar, schoolbesturen weren haar van voorleesmiddagen.'

Peter Buwalda


Het boek de kamer van janus van Sasha Grey is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sasha Grey boeken - De kamer van Janus
ISBN 9789044632781
PAGINA’S 296
VERSCHENEN 22-03-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Prometheus
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Sasha Grey