Sarah Vanhertsberghe - Op weg naar je ware natuur

De bron van innerlijke rust


Het boek is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en omschrijft fragmenten uit het leven van Sarah die opgroeit in een hard en ongelovig milieu. Ze voelt zich vaak onbegrepen en worstelt zich met behulp van dieren en haar verbinding met de natuur doorheen haar kindertijd.

Als volwassene gaat ze op zoek naar antwoorden op haar levensvragen maar ook naar haar authentieke zelf die ze onderweg verloren was. Ze verhuist honderd kilometer van alles en iedereen om daar oude en verwaarloosde paarden te verzorgen. De start van haar nieuwe leven.

Naast haar bijzondere verbinding met de natuur gaat ze ook experimenteren met alternatieve methodes die haar helen. Via meditatie komt ze dichter bij haar ware natuur en innerlijke rust. Haar ouders, zussen en enkele vrienden spelen een rol in het verhaal om de kindertijd te schetsen. Maar Sarah en haar spirituele ontwikkeling spelen doorheen het verhaal wel de hoofdrol. Er opent zich een geheel nieuwe wereld, die niet te vergelijken is met de wereld waarin ze opgroeide.


Het boek op weg naar je ware natuur van Sarah Vanhertsberghe is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sarah Vanhertsberghe boeken - Op weg naar je ware natuur
ISBN 9789402187137
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 05-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel