Sandy Taikyu Kuhn Shimu - In de schaduw van de dennenboom

Inspirerende verhalen uit de zen-traditie


Zen-meester en schrijfster Sandy Taikyu Kuhn Shimu verzamelde talrijke zen-verhalen uit de hele wereld, vaak vol humor en diepgang. Die verhalen vind je in dit boekje. Laat je verrassen, laat je raken en kom zo tot klaarheid in je denken en tot vrede in je hart.

Zen-verhalen kunnen op een wonderbaarlijke manier diepe waarheden en wijze kennis in woorden vatten. Ze geven onze ziel moed en verlenen onze fantasie vleugels, ze toveren een glimlach op onze mond en sporen ons aan net even anders tegen de dingen aan te kijken.

Een vrouw van middelbare leeftijd ging naar de Boeddha om van de grote meester te horen hoe ze meer rust in haar oude dag kon brengen. Ze zei dus: ‘Ik wil rustig zijn!’ De Boeddha antwoordde: ‘Dat is heel eenvoudig. Verwijder eerst het ik – uw ego. Neem dan het wil weg – uw wens. Dan blijft, zoals u ziet, alleen het rustig zijn over!’


Het boek in de schaduw van de dennenboom van Sandy Taikyu Kuhn Shimu is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sandy Taikyu Kuhn Shimu boeken - In de schaduw van de dennenboom
ISBN 9789088401633
VERSCHENEN 11-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Panta Rhei
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Sandy Taikyu Kuhn Shimu