Sandra Voetelink - Stressloos leren

De weg naar optimale talentontwikkeling. Voor docenten en leerlingen in het (basis)onderwijs


Balans is het toverwoord om stressloos te leren. Balans in jou maar ook in de omgeving. Hoe krijg je dat nu voor elkaar? Middels 12 verschillende lessen word je geïnspireerd om kinderen stressloos te laten leren.

Spelenderwijs, door lezen, doen, praten, bewegen en ontspannen, komen thema’s aan bod die kinderen leren hoe in balans te blijven en hun kracht te vergroten. Leerlingen krijgen door deze lessen meer begrip voor hun (leer)gedrag, gevoelens en gedachten, ze worden zich bewust van hun wensen en kunnen bij stress effectief reageren door o.a. te bewegen of te ontspannen. Ze komen zo meer te weten over:

• Wie ben ik?

• Ben ik in balans?

• Ken ik mijzelf?

• Wat is mijn weg?

Kinderen kunnen echter niet zonder de kracht en balans van hun omgeving. Daarom is het boek ook grotendeels gericht op jou. Tijdens het lezen van de achtergrond (theorie) en het uitvoeren van de lessen word je uitgedaagd om ook zelf in balans te blijven.

Voor docenten, coaches, begeleiders en hun leerlingen in het (basis)onderwijs.

Over de schrijver:

Na haar topsportcarrière als schaatser is Sandra Voetelink zich gaan verdiepen in het onderwijs. Ze ontwikkelde het talentontwikkelingsmodel ‘Leren vanuit je hart’ en het Hartkrachtmodel, als leidraad voor docenten en hun leerlingen om zichzelf beter te leren kennen, zodat ze in balans, zonder stress, kunnen lesgeven en leren. Sandra is coach en trainer stressreductie en talentontwikkeling.

Zie ook www.lerenvanuitjehart.nl en www.stressloosleren.nl.


Het boek stressloos leren van Sandra Voetelink is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sandra Voetelink boeken - Stressloos leren
ISBN 9789088401572
PAGINA’S 216
VERSCHENEN 14-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Panta Rhei
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,50
Bestel