Sandra Duenk - Klim op

In eenvoudige stappen van NT2-niveau 0 naar A1


Klim op is een basismethode Nederlands als tweede taal voor volwassenen die in eenvoudige, gestructureerde stappen Nederlands willen leren. De inhoud en manier van leren is het meest geschikt voor mensen die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en voor NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal. Het eindniveau is A1. Hiermee zet de cursist een eerste stap richting het inburgeringsexamen.

In de tien thema’s van Klim op leert de cursist doelgericht de basiswoordenschat en een veelheid aan praktische taalhandelingen in alledaagse contexten. In het boek zijn de oefeningen duidelijk geordend op vaardigheid: luisteren, (begrijpend) lezen, schrijven, (na)spreken en grammatica. De oefeningen zijn eenvoudig en door het steeds aanbieden op een verschillende manier wordt de woordenschat goed ingeslepen. Ieder thema sluit af met een dictee, een uitspraakoefening en een oefening met flashcards.

Op www.nt2school.nl kan de cursist zelfstandig en interactief extra oefenen met de nieuwe woorden en met spreken. Ook vindt hij daar de geluidsfragmenten, de antwoordsleutels en de woordenlijsten per hoofdstuk met vertaling. De docent kan op dezelfde site terecht voor de docentenhandleiding en voor methode-afhankelijke toetsen per thema.


Het boek klim op van Sandra Duenk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 37,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sandra Duenk boeken - Klim op
ISBN 9789024424122
PAGINA’S 280
VERSCHENEN 05-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
37,90
Bestel