Samantha Era - De aftrap

De achtjarige Britt is gek op voetbal. In het dorp waar ze woont is maar één voetbalvereniging, en zij sluit zich als enige meisje aan. Al snel merken haar teamgenoten dat ze aan Britt een sterke speler hebben. Antoine en Bas zijn daar nog niet compleet van overtuigd... Britt laat hen zien dat ze met plagerijen om kan gaan en dat ze behalve een goede voetballer ook nog sportief is. Dit komt extra van pas als de eerste wedstrijden worden gespeeld. Eindelijk voelt Britt zich compleet thuis in haar team en op het veld. En dan komt er een scout kijken... kan Britt bewijzen dat ze echt de beste voetballer is?

* Boek 1: DE AFTRAP

De achtjarige Britt wordt de beste voetballer ter wereld. Tenminste, dat is haar plan. In het dorp waar ze woont is maar één voetbalvereniging, en Britt is het enige meisje van de club. Britt ontdekt dat ze voor zichzelf moet leren op te komen om zonder gezeur te kunnen voetballen. Lukt het haar om door te zetten?

Over de schrijver:

Samantha Era schreef eerder de reeks Anky's manegemeiden, losjes gebaseerd op de jeugd van beroemde dressuurrijdster Anky van Grunsven. Zowel deze serie als de voetbalserie zijn geschikt voor lezers vanaf zeven jaar.

Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het EK voetbal voor vrouwen. Het UEFA Women's EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Zestien teams, waaronder de OranjeLeeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie.

Meisjes/vrouwenvoetbal is de grootst groeiende en populairste sport in Nederland en zal nog meer toenemen vanwege het EK in Nederland. Ook gemengd voetbal is in opkomst. Het werd dus hoog tijd voor een leuke en spannende meisjesvoetbalboekenserie, namelijk Britt aan de bal!


Het boek de aftrap van Samantha Era is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Samantha Era boeken - De aftrap
ISBN 9789086603381
VERSCHENEN 25-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ellessy, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Samantha Era