Sabrina Keinemans, Ed de Jonge, Raymond Kloppenburg - Ethisch actorschap

Hoe ga ik als sociaal werker om met moreel beladen praktijksituaties? Kan ik trouw blijven aan mijn waarden in het werk? Waar sta ik eigenlijk voor? Sociaal werk is een beroep met een ethische kern en een moreel beladen praktijk. Dit boek geeft geen pasklaar antwoord op de vragen die daarbij rijzen, maar daagt sociale professionals uit zich verder te ontwikkelen tot ethisch actor in alle facetten. De basis hiervoor vormt het ijsbergmodel, dat geïllustreerd wordt met praktijkvoorbeelden.

Dit boek is een resultaat van het onderzoeksproject Dilemma's doordacht. Dit praktijkonderzoek is uitgevoerd binnen de onderzoekslijn Ethiekwerk van het lectoraat Innovatieve Maatschappelijke Dienstverlening van Hogeschool Utrecht. In het onderzoek participeerden sociale professionals van zes regionale welzijnsinstellingen. Het onderzoek werd mede gefinancierd door SIA-RAAK.


Het boek ethisch actorschap van Sabrina Keinemans, Ed de Jonge, Raymond Kloppenburg is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sabrina Keinemans, Ed de Jonge, Raymond Kloppenburg boeken - Ethisch actorschap
ISBN 9789059729247
PAGINA’S 72
VERSCHENEN 31-10-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Eburon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,00
Bestel

Andere boeken van Sabrina Keinemans, Ed de Jonge, Raymond Kloppenburg