Sabine Tobback - Out of office

De succesformule voor harde werkers


Verzet jij bergen werk vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Krijg je soms te horen dat je (té) hard werkt?

Vind je dat jij als leidinggevende het hardst werkt van iedereen?

En stel je zelden een out of office in?

Antwoord je 'ja' op minstens twee van deze vragen? Dan is de kans groot dat je een harde werker bent. Daar is niets mis mee, op voorwaarde dat je hard werkt volgens de regels van de kunst. Als je de 'top' wilt bereiken en daar wilt blijven, moet je namelijk inzicht hebben in waarom je hard werkt.

Een harde werker word je niet, je bent het. Hardwerkende leiders hebben een haarscherpe training nodig, net als straaljagerpiloten. Aan de hand van die vergelijking biedt dit boek een eenduidige succesformule voor harde werkers, hun (bege)leiders, coaches en hr. Je bereikt op korte en lange termijn de gewenste resultaten, professioneel én privé.

In Out of Office doorbreekt Sabine Tobback, zelf een harde werker pur sang, de taboes over hard werken. Ze onderscheidt vier types van harde werkers. Aan de hand van zelftests, gerichte vragen, schema's en checklists, krijg je inzicht in je eigen type en werkgedrag.


Het boek out of office van Sabine Tobback is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sabine Tobback boeken - Out of office
ISBN 9789401457712
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 26-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lannoo Campus
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,99
Bestel