Sabine Kerkmeijer-van der Peijl, Natalie van Zeeland - Van idee naar start-up

Een praktisch stappenplan naar product-marktfit


Denk je erover om een onderneming te starten? Heb je een idee voor een nieuw product, een nieuwe dienst of een innovatief project? Zie je door de vele bomen over start-ups en innovatie het bos niet meer?

In 'Van idee naar start-up' helpen we je stap-voor-stap van een businessidee naar een product (of dienst) dat inspeelt op de behoeften van de klant en tegelijk levensvatbaar is. Je leert onderzoeken waar de klant tegenaan loopt, aansluiten bij wat hij (anders) wil, je idee te onderbouwen en te testen in de markt. Concrete (duurzame) voorbeelden, tools & templates en tips & trics helpen bij de uitwerking van elke stap. Het stappenplan is gebaseerd op toonaangevende literatuur over onder andere Lean Startup, Design Thinking, Business Model Generatie en Customer Development.

'Van idee naar start-up' is bedoeld voor innovatieve, startende (student-)ondernemers. Het stappenplan is echter geschikt voor iedereen die met een idee rondloopt en dat wil realiseren. Ook bestaande bedrijven die willen groeien en op zoek zijn naar nieuwe, aantrekkelijke markten kunnen het gebruiken.

Op vanideenaarstartup.nl is extra materiaal beschikbaar in de vorm van downloads en voorbeelden van lesprogramma's.


Het boek van idee naar start-up van Sabine Kerkmeijer-van der Peijl, Natalie van Zeeland is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 28,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sabine Kerkmeijer-van der Peijl, Natalie van Zeeland boeken - Van idee naar start-up
ISBN 9789462762190
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 30-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Vakmedianet Management B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
28,90
Bestel