S.B. Huibregtse, L.A. Verdoner, M. van der Valk-Derksen, S. Pleijsier - De weg naar volledige fiscale transparantie voor het internationale bedrijfsleven.

De uitwisseling van rulings en andere fiscaal gevoelige informatie.


Dit dossier is een behandeling van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fiscale transparantie, met daarin de meest vooraanstaande initiatieven, wetten en richtlijnen die van belang kunnen zijn voor fiscale professionals met cliënten die internationaal opereren. Na een uitgebreide uiteenzetting van de verschillende initiatieven worden enkele casus geanalyseerd van de grootste multinationals die met hun geschillen met de fiscus de afgelopen paar jaar het nieuws hebben gedomineerd.

Aan de hand van een viertal voorbeelden wordt daarna een illustratie gegeven van hoe fiscaal gevoelige informatie van het multinationale bedrijfsleven bij de fiscale autoriteiten belandt. Ten slotte wordt kort uiteengezet wat naar de mening van de auteurs de gevolgen zouden kunnen zijn voor de fiscale praktijk.


Het boek de weg naar volledige fiscale transparantie voor het internationale bedrijfsleven. van S.B. Huibregtse, L.A. Verdoner, M. van der Valk-Derksen, S. Pleijsier is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


S.B. Huibregtse, L.A. Verdoner, M. van der Valk-Derksen, S. Pleijsier boeken - De weg naar volledige fiscale transparantie voor het internationale bedrijfsleven.
ISBN 9789012401852
PAGINA’S 60
VERSCHENEN 26-04-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Sdu Uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,00
Bestel