Ruud Hanou - De energiesnelweg

Naar een gezond en prettig leven


Revolutionair

Na de ontwikkeling van de elektronische snelweg tekent zich aan de horizon een nieuwe, zeer ingrijpende omwenteling af: de ontginning van de Energiesnelweg. De Energiesnelweg staat voor de ongekende mogelijkheden van een allesverbindend energieveld in combinatie met gedachtekracht. Vanuit deze energie is alles te creëren en beïnvloeden. De Energiesnelweg biedt zicht op een prettig en gezond leven en een prachtige toekomst voor onze aarde en voor de mens.

De wetenschap is schoorvoetend bezig om de Energiesnelweg toegankelijk te maken. Jij kunt echter vandaag al profiteren van enkele eenvoudige principes van de Energiesnelweg die je helpen op weg naar succes en geluk.

Ruud Hanou (1958) is communicatieadviseur en copywriter. Hij adviseert tientallen bedrijven en overheden op het gebied van communicatie. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de ICT en vervolgens 11 jaar bij een reclamebureau startte hij in 2004 zijn eigen onderneming ruudhanou.com.

Ruud Hanou is van jongs af aan geïnteresseerd in zaken die buiten de reguliere terreinen van de wetenschap liggen. Hij besloot de kennis opgedaan uit tientallen boeken te vertalen naar deze eenvoudige gids. Daarmee hoopt hij lezers bewust te maken van hun eigen kracht en van een nieuwe ontwikkeling naar schone en superieure processen.

Meer informatie op www.energiesnelweg.nl


Het boek de energiesnelweg van Ruud Hanou is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ruud Hanou boeken - De energiesnelweg
ISBN 9789081304771
VERSCHENEN 01-12-2010
DRUK 2e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Piramidions
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel

Andere boeken van Ruud Hanou

 • Ruud Hanou - Life-theGame
  Ruud Hanou - Life-theGame

  Het leven is een spel - het ultieme spel! Dit spel kan voor jou alsdeelnemer heel prettig en zinvol zijn, maar ook heel unfair en zinlooslijken. Voor veel mensen is deze tijd er een van snelle veranderingen engrote verwarring. Er is veel onduidelijkheid over wat onze opdracht in…

  Lees meer...
  21,95
 • Ruud Hanou - Life the game
  Ruud Hanou - Life the game

  Het leven is een spel - het ultieme spel! Dit spel kan voor jou als deelnemer heel prettig en zinvol zijn, maar ook heel unfair en zinloos lijken. Voor veel mensen is deze tijd er een van snelle veranderingen en grote verwarring. Er is veel onduidelijkheid over wat onze opdracht…

  Lees meer...
  15,95
 • Ruud Hanou - De energiesnelweg
  Ruud Hanou - De energiesnelweg

  RevolutionairNa de ontwikkeling van de elektronische snelweg tekent zich aan de horizon een nieuwe, zeer ingrijpende omwenteling af: de ontginning van de Energiesnelweg. De Energiesnelweg staat voor de ongekende mogelijkheden van een allesverbindend energieveld in combinatie met…

  Lees meer...
    9,99