Rudolf Steiner - Inwijdingswetenschap en sterrenwijsheid

Planeten, druidenwijding en de mens in verleden, heden en toekomst


Hoe werken de planeten op de mens in? Door welke planeten wordt ons lot bepaald, en welke zijn de mensen-bevrijdende planeten? Wat is de geestelijke rol van de hemellichamen? We leven in deze tijd sterk met maat, getal en gewicht. Hoe kunnen we onze waarnemingen daarvan vrij maken?

Op zijn reis naar Engeland bezocht Steiner oude mysterieplaatsen. Met zijn helderziende vermogens onderzocht hij hoe de dru n priesters destijds bij hun inwijdingen te werk gingen, hoe ze de geheimen van het universum onderzochten. En hoe ze met krachten van zon en maan geneesmiddelen konden maken.

Het boek besluit met de bewustzijnsontwikkeling van de mens van vroeger en van nu. En hoe de mens zich in de toekomst zal ontwikkelen.

'Wat in 1923, tijdens de voordrachten die Rudolf Steiner toen hield, door vele toehoorders wellicht werd beluisterd als een theoretische mogelijkheid, een abstract toekomstperspektief, klinkt ruim tachtig jaar later vermoedelijk meer herkenbaar, dankzij een bewustzijnsontwikkeling waar we allemaal vroeg of laat deel aan hebben.' Bastiaan Baan in zijn nawoord

'Komende uit kosmische werelden ontmoeten we hier op aarde mensen die de krachten van de kosmos doelbewust hanteren. Het geeft het vertrouwen dat het leven op aarde te leven is, dat het niet een doodlopende weg is die eindigt in dood en niets.' Hugo Pronk in zijn nawoord


Het boek inwijdingswetenschap en sterrenwijsheid van Rudolf Steiner is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rudolf Steiner boeken - Inwijdingswetenschap en sterrenwijsheid
ISBN 9789072052698
PAGINA’S 271
VERSCHENEN 16-03-2007
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Pentagon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,00
Bestel

Andere boeken van Rudolf Steiner