Rudie van Rensburg - Klem

Carl Bester zit klem. Tijdens zijn laatste zaak bij de Zuid-Afrikaanse politie heeft hij drugsgeld achterovergedrukt, waarna hij ontslag heeft genomen. Wanneer zijn meerdere erachter komt dwingt die hem één laatste keer undercover te gaan, om een illegaal wapennetwerk op te rollen.

Drie Zuid-Afrikaanse zakenlui verdienen flink bij met illegale wapenhandel aan Nigeriaanse rebellen, die werknemers van enkele oliemaatschappijen hebben ontvoerd. Als er plannen ontstaan om ook wapens aan de taliban te gaan leveren, krijgt een van de 3 last van zijn geweten.

En dan wordt er ook nog een moord gepleegd in een chique buurt van Kaapstad.

Van dit alles moet inspecteur Kassie Kasselman een logisch geheel maken. Al snel raakt hij verwikkeld in een web van bedrog tussen politiemollen, Nigeriaanse gangsters en zakenlui die connecties in de hoogste rangen van de Zuid-Afrikaanse politie hebben.

Rudie van Rensburg zorgt voor een ijzersterk plot, een hoog tempo en opvallende hoofdrolspelers. Klem is een fantastisch debuut en de start van een serie rond Kassie Kasselman.


Het boek klem van Rudie van Rensburg is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rudie van Rensburg boeken - Klem
ISBN 9789021417486
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 11-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Volt
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Rudie van Rensburg