Ronald Jan Heijn - HB, geen verlossing zonder kruis X

Een inspirerend (en heel herkenbaar) dagboekverslag van het proces om het duister in onszelf meester te worden, in verband met de komst van een Nieuw Tijdperk.

Een meesterlijke reis naar de nieuwe mens

Dit HB-boek (deel 2) is een open en eerlijk dagboekverslag van Harry Beckers; van een zeer moeizaam en herkenbaar proces om het duister in onszelf meester te worden. Het boek symboliseert de weg die we allemaal bewandelen. Niemand uitgezonderd. Ware onthechting en het transparant maken van het ego is nu eenmaal een enorme uitdaging. Leven na leven, laag voor laag. Er zijn geen pasklare antwoorden, want het gaat om gevoel. Maar tijdens deze zoektocht doorlopen we allemaal het proces van "voelen, weten, (in)zien, toepassen, loslaten en afsluiten".

Het begint. Een wérkelijk nieuwe tijd breekt aan.

We zitten midden in de overgang van het oude Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Deze transitie zal onze manier van denken, ons mensbeeld en onze levensvisie drastisch doen veranderen. Dit verslag bereidt ons voor op dit belangrijke nieuwe tijdperk, gebaseerd op waarheid en rechtvaardigheid.

"De ervaring is ons gereedschap in wording. Wij allen kunnen bijdragen aan de grote transformatie die NU voor de deur staat."

Dit HB-boek beschrijft de laatste jaren van de aanloop van de Wereldvernieuwer Harry Beckers (HB) en is een vervolg op deel 1, 'HB, een nieuwe tijd breekt aan'. Inleider, samensteller en uitgever is Ronald Jan Heijn.


Het boek hb, geen verlossing zonder kruis x van Ronald Jan Heijn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,60 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ronald Jan Heijn boeken - HB, geen verlossing zonder kruis X
ISBN 9789082598315
PAGINA’S 416
VERSCHENEN 19-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER HB
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,60
Bestel

Andere boeken van Ronald Jan Heijn