Rommy Schussler - Sterrenkinderen van Betlehem

Bethlehem. We verplaatsen ons naar de tijd dat Jezus werd geboren. Een vreemde overheersing, Romeinse soldaten in de straat. Een boze koning heult met de vijand. En dan wordt er een kind geboren.... Zal hij de bevrijder zijn waar al zo lang naar wordt uitgezien? Twee herdersjongens horen op een opmerkelijke manier van een fabelachtige geboorte. Kunnen ze hier vrijuit over praten?

Of moeten ze juist extra voorzichtig zijn? Ze raken onder de impressie van een heldere ster, maar ze zijn niet de enigen.... Er komt hoog bezoek. De spanningen lopen op. De jongens bieden aan om te helpen. Een overhaaste vlucht wordt ingezet. Het spoor van licht lijkt te verbleken, maar er gloort hoop aan de horizon.

Dit spannende verhaal over dappere herdersjongens, die verantwoordelijkheid willen dragen en niet angstig zijn, leent zich bijzonder goed voor de dagen van Advent en Kerst. Het is geschreven voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Het boek is prachtig geïllustreerd met tekeningen van Anjo Mutsaers.

De schrijver, Rommy Schüssler, schreef eerder: De roep uit het woud.


Het boek sterrenkinderen van betlehem van Rommy Schussler is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,95 excl. verzendkosten.


Rommy Schussler boeken - Sterrenkinderen van Betlehem
ISBN 9789089720498
PAGINA’S 272
VERSCHENEN 20-12-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Berne Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,95
Bestel

Andere boeken van Rommy Schussler