Rommy Schùssler - Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Rommy Schüssler

Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Jeruzalem: in de tijd waarin Jezus leeft zijn er grote politieke spanningen vanwege de Romeinse overheersing. Hun koning Herodes heult met de vijand en is uit op eigen roem en eer. Het paasfeest (Pesach) komt eraan. De tempel in Jeruzalem verwacht duizenden pelgrims... Ook Alexander en Rufus zijn met hun vader onderweg. Vlak voor Jeruzalem overnachten ze in de herdersvelden van Betlehem. Plotseling staat daar Menachem, de schapenverkoper. Hij vertelt hun het opzienbarende nieuws van Jezus' intocht in Jeruzalem. De verwachtingen zijn hooggespannen. Zal Jezus hen bevrijden van de Romeinen en de slechte koning Herodes? Niet iedereen is zo enthousiast...

'Ik was dertien en ging naar Jeruzalem' is een indrukwekkend verhaal over pelgrimskinderen, die op zoek gaan naar Jezus. Dit boek leent zich bijzonder goed voor de veertigdagentijd als voorbereiding op Pasen.

Rommy Schüssler is jarenlang leerkracht geweest op basisscholen in binnen- en buitenland. Met haar gezin heeft ze o.a. een aantal jaren in Israël gewoond. Van deze schrijver verschenen ook: De roep uit het woud (2011) en Sterrenkinderen van Betlehem (2012).


Het boek ik was dertien en ging naar jeruzalem van Rommy Schùssler is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rommy Schùssler boeken - Ik was dertien en ging naar Jeruzalem
ISBN 9789089722508
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 06-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Abdij Van Berne, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,90
Bestel

Andere boeken van Rommy Schùssler