Roger Burggraeve, Ilse van Halst - Gedreven tussen goed en kwaad

Inspiratie om recht in het leven te staan


Gezinsdrama's, brutale moorden, agressie op de bus, milieuvervuiling, lijden, racisme, de obsessie voor het meetbare en het maakbare, vergelding en wraak, misbruik... Vandaag worden we allemaal in aanraking gebracht met verschillende vormen van kwaad. Dat is niet nieuw. De Bijbel stond er reeds vol van. Aan de hand van negen verhalen uit de Bijbel neemt Roger Burggraeve een hele reeks vormen van kwaad onder de loep, op zoek naar wat mensen drijft. Een duidelijk oordeel en rechtzettingen zijn nodig, maar ook aandacht voor de menselijke kwetsbaarheid.

Door de Bijbelse boodschap te vertalen naar vandaag leert Roger Burggraeve ons de vaak harde realiteit rondom ons op een nieuwe manier te bekijken. En ook sporen van onze hunker naar het goede te ontdekken. Zo biedt hij inzichten om onze verantwoordelijkheid op te nemen wanneer we voor ethische keuzes geplaatst worden en neen te zeggen tegen de fascinatie van het kwaad.

Daarom is dit boek niet alleen een inspiratiebron voor christenen, maar voor al wie van onze maatschappij een leefbare samenleving wil maken.


Het boek gedreven tussen goed en kwaad van Roger Burggraeve, Ilse van Halst is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Roger Burggraeve, Ilse van Halst boeken - Gedreven tussen goed en kwaad
ISBN 9789401452199
PAGINA’S 168
VERSCHENEN 22-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lannoo
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Roger Burggraeve, Ilse van Halst