Roel Abraham - Wederwaardigheden 1: 2006-2015

Beslommeringen van een schlemiel


Roel is vader van zes kinderen, is nog steeds actief in zijn éérste huwelijk, rijdt Trabant en hij struikelt vrolijk en onhandig door het (joodse) leven. Op hilarische wijze beschrijft hij zijn wederwaardigheden, maar hij schuwt ook serieuze onderwerpen niet.

Zijn belevenissen tijdens de joodse feestdagen komen aan bod, de levensvragen van zijn kinderen, maar daarnaast worden ook zijn ervaringen tijdens en na zijn sterilisatie én de hersteloperatie op humoristische wijze besproken. Ook beschrijft hij uitgebreid de gevoelens die hij ervaart als het aankomt op de dreiging van terreur die we allemaal ervaren en de joodse gemeenschap misschien wel in het bijzonder.

Zijn schrijfsels werden eerder gepubliceerd in de joodse tijdschriften NIW en Benjamin, maar ook op de site van de Joodse Omroep.

"Onze ´eigen´ Roel Abraham doorbreekt alle verkooprecords met zijn gebundelde columns, geheel uit eigen Joods leven gegrepen.

Waarschuwing: Wederwaardigheden kan onbedoelde neveneffecten hebben. Bijvoorbeeld hardop schateren in een vliegtuig, het openbaar vervoer, of andere gelegenheden."

NIW – Nieuw Israelietisch Weekblad, december 2015Roel Abraham boeken - Wederwaardigheden 1: 2006-2015
ISBN 9789402147803
PAGINA’S 87
VERSCHENEN 31-03-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
25,70
Bestel

Andere boeken van Roel Abraham