Robin Groot, Wendy Groot - Ik ben nog steeds vertrokken

Ik ben nog steeds vertrokken, is een verhalenbundel over de familie Groot. Zes jaar geleden was op tv te volgen hoe de familie Groot met het hele gezin vertrok naar het aantrekkelijke, maar verre Zweden en zo hun bestaan in Nederland opgaf.

Heeft u zich ook altijd al afgevraagd hoe het met Robin, Wendy en de kinderen is afgelopen nadat zij op tv te zien waren? Dan is dit uw kans. Robin en Wendy laten u, in dit op eigen wijze geschreven boek, meegenieten hoe hun leven verderging na de emigratie.

Het boek bevat diverse leuke verhalen over een achtervolging op de snelweg, het huis dat in brand werd gestoken, het omzetten van Wendy haar diploma, een kilo drugs en zo nog wat van dit soort avonturen.

Ook delen Robin en Wendy Groot in dit boek verschillende zwart-wit foto’s om u zo een nog completer beeld te geven van hun acht jaar in Zweden. Verwacht niet te veel, maar verwacht zeker niet te weinig, want dit is hoe het verder ging.  


Het boek ik ben nog steeds vertrokken van Robin Groot, Wendy Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Robin Groot, Wendy Groot boeken - Ik ben nog steeds vertrokken
ISBN 9789402169393
PAGINA’S 154
VERSCHENEN 09-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel