Rob van Olm - Verkopen ze kaaskoeken op Mars?

Van zorgverlener naar professional in de GGZ


Sinds 2012 zijn de instellingen Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch centrum gefuseerd tot Antes. Dankzij voortschrijdende inzichten zijn verslavingszorg en psychiatrie bij elkaar gekomen.

De gezondheidszorg staat erg onder druk. De ene beleidsnota is nog niet uit, of de volgende staat alweer op stapel. Voortdurend moeten er aanpassingen plaatsvinden vanwege maatschappelijke veranderingen, bestuurlijke vernieuwingen en bezuinigingen.

Maar de werknemers hoor je nooit over het werk dat ze verrichten en wat hun ervaringen zijn binnen de zorg. Terwijl zij toch de kennis hebben. Wat voor veranderingen hebben ze in zo'n 25 jaar meegemaakt en wat betekende dat voor henzelf, het werk en de patiënten?

Dit boek geeft inzicht in al de processen die plaatsvinden, en zich hebben voorgedaan. Het geeft de geïnterviewden, al die jaren de constante factor, de waardering die ze verdienen voor het werk dat ze hebben verricht en nog zullen verrichten. Een groot deel van hun leven hebben ze in dienst van anderen gesteld, daar is toewijding en gedrevenheid voor nodig.

Rob van Olm publiceerde een twintigtal romans en journalistieke boeken, zoals Het Gevecht, waarin hij zich vooral richtte op de verslaafden bij Bouman GGZ. Zijn televisiedocumentaire over de Silbertannemoorden was in 2010 van doorslaggevende betekenis bij de veroordeling van de beruchte oorlogsmisdadiger Heinrich Boere in Duitsland.


Het boek verkopen ze kaaskoeken op mars? van Rob van Olm is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rob van Olm boeken - Verkopen ze kaaskoeken op Mars?
ISBN 9789081852029
PAGINA’S 300
VERSCHENEN 20-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Tekstidee & uitvoering
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Rob van Olm