Rob Van der Harst - "Mij"meringen

Mijmeringen - Gedichten - Rijm en niet rijm


De schrijver: Zie hier, een vrolijke man (55) die zijn gevoel en emotie op deze wijze wil publiceren.

Volgens mijn vrienden ben ik een bijna altijd opgewekte man met veel energie die het gewend is ook zijn emotie te durven laten zien.

En ook al laat ik mijn gevoel en emotie spreken, kwam ik erachter dat dit ook op papier of per e-book te vertalen is, en bij mij, veelal in rijm.

Waarom?: Ik vind dat momenten, emoties, veranderingen, gebeurtenissen zich versterken of “beter” herinnerd worden als je die deelt. Vaak gebeurt dit in de eerste plaats met je partner. Laat deze er nu niet zijn, dus kwam ik hierdoor op het idee om deze Mij-meringen te delen met een groter publiek. Natuurlijk eerst wat laten lezen aan bekenden en die konden zich al snel vinden en herkenning vinden in deze mij-meringen.

Na het schrijven van deze mijmeringen nu zover om het te laten lezen aan een ieder die geïnteresseerd is in gedichten, rijm, gevoel en emotie.

Ik denk dat vele lezers zich in de mijmeringen kunnen vinden en of herkennen en ben ook benieuwd naar reacties. robvanderharst@gmail.comRob Van der Harst boeken - "Mij"meringen
ISBN 9789402191622
PAGINA’S 50
VERSCHENEN 20-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
24,50
Bestel