Rob Fijlstra, Leo van de Voort - Risicovreugde

Leid liever evident gevaarlijk dan ogenschijnlijk veilig


Digitale, technologische en sociale ontwikkelingen ontgrenzen het speelveld van organisaties. Terwijl veranderingen over elkaar heen buitelen, liggen échte revoluties nog in het verschiet. De mogelijkheden zijn eindeloos - voor wie ze ziet en ernaar handelt. Maar te veel leiders onderschatten het belang en sluiten de ogen, waardoor bedrijven structureel onderpresteren. Dat kan anders. Nee: dat móet anders!

Dit boek is een pleidooi voor gedreven en gedurfd leiderschap. Heb je de moed om te doen wat nodig is en te dealen met tegenwind en onvoorziene omstandigheden? Durf je keuzes te maken op basis van incomplete informatie, zonder risico's uit de weg te gaan? Heb je de verbeeldingskracht om met een onderscheidend verhaal te komen dat anderen inspireert? Zodat je bedrijf optimaal rendeert? Dit boek opent je ogen. Onder het motto: liever evident gevaarlijk dan ogenschijnlijk veilig!  • Voor het eerst ontmoeten de 'harde' kant van corporate finance en de 'zachte' kant van organisatiepsychologie elkaar op ooghoogte.


  • Een boek voor frisdenkers, prestatieaanjagers en status quo-uitdagers.


  • Inclusief tien spraakmakende businesscases over o.a. Rabobank, Ajax en Akzo Nobel.
Trefwoorden: Risico's managen organisatie leiderschap durven moed gevaarlijk veilig Rob Fijlstra Leo van de Voort


Het boek risicovreugde van Rob Fijlstra, Leo van de Voort is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rob Fijlstra, Leo van de Voort boeken - Risicovreugde
ISBN 9789089653994
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 24-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Van Duuren Management
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Rob Fijlstra, Leo van de Voort