Rixt Kuiper - Wat is de kleur van wind?

Verhalen en ofeningen voor wie wil leren mediteren


Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke rust kunt ervaren.

Als onze geest stil is, zijn we in staat los te laten, te ontspannen en ons vrij te voelen. Rixt Kuiper beschrijft op pragmatische wijze de kracht van meditatie op het leven van nu. Ze deelt op realistische wijze met de lezer hoe meditatie haar eigen leven en dat van haar coachcliënten heeft verrijkt. Haar persoonlijke verhaal wordt aangevuld met boeddhistische wijsheden, wetenschappelijke bevindingen en meditatie-oefeningen om thuis of op het werk te doen.


Het boek wat is de kleur van wind? van Rixt Kuiper is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rixt Kuiper boeken - Wat is de kleur van wind?
ISBN 9789058716323
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 02-12-2009
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Thema
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Rixt Kuiper

 • Rixt Kuiper - Op adem komen - luisterboek
  Rixt Kuiper - Op adem komen - luisterboek

  Op adem komen geeft rust en energie aan mensen die streven naar een ontspannen levenshouding. Gespannen spieren, kortademigheid, hartkloppingen en pijn in de maag zijn slechts enkele verschijnselen die zich kunnen voordoen als tijdelijke fysieke spanning wordt omgezet in…

  Lees meer...
    9,99
 • Rixt Kuiper - Wat is de kleur van wind?
  Rixt Kuiper - Wat is de kleur van wind?

  Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke rust kunt ervaren.…

  Lees meer...
    7,99