Riet Wille - Jij & ik en al het moois om ons heen

Kinderen zijn vaak gefascineerd, verwonderd door de natuur. Urenlang kunnen ze spelen met steentjes, schelpen zoeken, insecten bestuderen, naar de sterren turen...

De opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan voor de natuur komen nagenoeg bijna elke dag aan bod in de media. Zowel op school als thuis gaan opvoeders bewuster om met facetten als het sorteren van afval, openbaar vervoer, de kwaliteit van de lucht, gezonde voeding... Dit boek brengt een ode aan de schoonheid van de natuur.

Daarom selecteerde RIET WILLE met veel zorg een kleine 100 gedichten over bloemen, bomen, zee, bergen, dieren en seizoenen. MARTIJN VAN DER LINDEN zorgde voor prachtige illustraties bij de gedichten van Edward van de Vendel, Bart Moeyaert, Annie M.G. Schmidt, Theo Olthuis, Jaap Robben, Ted van Lieshout, Hans & Monique Hagen, Joke van Leeuwen, Mies Bouhuys, Hans Andreus, Geert De Kockere en vele anderen.


Het boek jij & ik en al het moois om ons heen van Riet Wille is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Riet Wille boeken - Jij & ik en al het moois om ons heen
ISBN 9789059088948
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 29-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Davidsfonds/Infodok
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Riet Wille