Rieke Wynia - Startrekenen Compact

STARTREKENEN COMPACT 2F is dé nieuwe rekenmethode voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen.

Dit combipakket bestaat uit:


* een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;


* een activatiecode van 24 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.

WERKBOEK 2F


Het Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin je oefent met het toepassen van rekenen in alledaagse situaties. Het werkboek is ingedeeld in drie fases:


FASE 1 bevat tien taken waarin de rekenvaardigheden uit de verschillende domeinen worden geoefend, eerst apart en daarna gecombineerd. Elk taak start met het activeren van de voorkennis, volgt met oefeningen en wordt afgesloten met een nakijkopdracht waarin zelfreflectie een belangrijke rol speelt.


FASE 2 besteedt extra aandacht aan examenvaardigheden, zoals rekenvaardigheden herkennen, veelgemaakte fouten voorkomen en omgaan met tijdsdruk.


FASE 3 bestaat uit twee volwaardige oefenexamens die de rekenvaardigheden uit het referentiekader op eindniveau toetsen.

STARTREKENEN COMPACT ONLINE


Inbegrepen bij Startrekenen Compact zijn licenties voor Startrekenen Compact Online en Examencoach rekenen. Met Startrekenen Compact Online kan je extra oefenen met de rekenvaardigheden uit het werkboek. Je kunt hierbij variëren tussen oefeningen die zich richten op specifieke rekenvaardigheden en oefeningen die rekenvaardigheden door elkaar behandelen. Examencoach rekenen bied je na het doorwerken van het werkboek extra oefening met examenvaardigheden. Dit combipakket bevat een activatiecode voor 24 maanden.

THEORIE IN HET HANDBOEK


Het Startrekenen Compact Handboek is een essentieel onderdeel van de methode Startrekenen Compact. In het werkboek wordt bij elke opdracht verwezen naar theorie in het handboek. Het ISBN voor het combipakket mét handboek is 9789463260947. Als jouw school ervoor kiest om studenten alleen een werkboek met activatiecode te laten aanschaffen, dan raden wij je school aan om daarnaast klassensets van de handboeken (ISBN 9789463260626) te bestellen. Op die manier kun je in de klas alsnog een beroep doen op de theorie in het handboek.
Het boek startrekenen compact van Rieke Wynia is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 43,60 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rieke Wynia boeken - Startrekenen Compact
ISBN 9789463261371
VERSCHENEN 06-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Deviant
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
43,60
Bestel

Andere boeken van Rieke Wynia