Rieke Wynia - Startrekenen Compact 2F Werkboek

STARTREKENEN COMPACT 2F is dé nieuwe rekenmethode voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen.

Dit combipakket bestaat uit:


* een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;


* een helder naslagwerk in de vorm van een handboek;


* een activatiecode van 48 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.

WERKBOEK 2F


Het Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin je oefent met het toepassen van rekenen in alledaagse situaties. Het werkboek is ingedeeld in drie fases:


FASE 1 bevat tien taken waarin de rekenvaardigheden uit de verschillende domeinen worden geoefend, eerst apart en daarna gecombineerd. Elk taak start met het activeren van de voorkennis, volgt met oefeningen en wordt afgesloten met een nakijkopdracht waarin zelfreflectie een belangrijke rol speelt.


FASE 2 besteedt extra aandacht aan examenvaardigheden, zoals rekenvaardigheden herkennen, veelgemaakte fouten voorkomen en omgaan met tijdsdruk.


FASE 3 bestaat uit twee volwaardige oefenexamens die de rekenvaardigheden uit het referentiekader op eindniveau toetsen.

HANDBOEK


Het Startrekenen Compact Handboek is een overzichtelijk naslagwerk voor de vier rekendomeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Via verwijzingen in het werkboek kan je relevante theorie snel opzoeken in het handboek. Het handboek is te gebruiken bij zowel het 2F- als het 3F-werkboek.

STARTREKENEN COMPACT ONLINE


Inbegrepen bij Startrekenen Compact zijn licenties voor Startrekenen Compact Online en Examencoach rekenen. Met Startrekenen Compact Online kan je extra oefenen met de rekenvaardigheden uit het werkboek. Je kunt hierbij variëren tussen oefeningen die zich richten op specifieke rekenvaardigheden en oefeningen die rekenvaardigheden door elkaar behandelen. Examencoach rekenen bied je na het doorwerken van het werkboek extra oefening met examenvaardigheden. Dit combipakket bevat een activatiecode voor 48 maanden.
Het boek startrekenen compact 2f werkboek van Rieke Wynia is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 63,45 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rieke Wynia boeken - Startrekenen Compact 2F Werkboek
ISBN 9789463260954
VERSCHENEN 06-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Deviant, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
63,45
Bestel

Andere boeken van Rieke Wynia