Rick Kempen - Bier

Wegwijs in het bierlandschap van nu


Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij 'Het Parool'. In zijn boek 'Bier' deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier.

Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap in de supermarkt barst uit zijn voegen en elk weekend is er wel ergens een bierfestival, waar bier in allerlei geuren, kleuren en smaken genoten wordt.

Deze opleving is geheel terecht. Bier is een miraculeus en eeuwenoud natuur- en cultuurproduct. Maar voor iets wat we (bijna) bijna elke dag drinken, weten we er schandalig weinig van. Waar komt de smaak vandaan, en de kleur? Past bier op de eettafel? Wat is nou een (technisch) goed biertje en wanneer mag je klagen over bier?

Over dit en veel meer gaat 'Bier'. Het helpt u nieuwe bieren te ontdekken en begeleidt u met meer kennis en kunde in het bierlandschap van vandaag.


Het boek bier van Rick Kempen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rick Kempen boeken - Bier
ISBN 9789026339417
VERSCHENEN 19-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Ambo|Anthos
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Rick Kempen

  • Rick Kempen - Bier
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij ‘Het Parool’. In zijn boek ‘Bier’ deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap in de…

    Lees meer...
      9,99