Ria Borkent, Jaap de Gier - Schriftgedichten

Poezie bij het kerkelijk jaar


De bundel Schriftgedichten bevat poëzie voor alle zondagen en overige vierdagen van het kerkelijk jaar. De gedichten sluiten aan op de schriftgedeelten zoals die zijn opgenomen in het driejaarlijkse leesrooster (A, B en C) in het Dienstboek van de Protestantse Kerk van Nederland.

Deze poëziebundel biedt veel gebruiksmogelijkheden. De gedichten zijn geschikt om te worden voorgedragen in kerkdiensten of andere kerkelijke bijeenkomsten. Daarnaast kunnen de gedichten ook thuis worden gelezen: persoonlijk of als gezin bij het leesrooster.

De gedichten zijn van de hand van Fiet van Beek, Menno van der Beek, Len Borgdorff, Ria Borkent, Lenze L. Bouwers, Alfred C. Bronswijk, Anton Chardon, Jon van Duivenbode (ps. van Johan de Groot), Koos Geerds, Ati van Gent, Jan Groenleer, Mieke de Jong, René van Loenen, Hilbrand Rozema, André F. Troost, Alfred Valstar en Jaap Zijlstra. De eindredactie is in handen van Ria Borkent en Jaap de Gier.


Het boek schriftgedichten van Ria Borkent, Jaap de Gier is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ria Borkent, Jaap de Gier boeken - Schriftgedichten
ISBN 9789088970733
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 10-10-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Groen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Ria Borkent, Jaap de Gier