Renzo Verwer - Vrijheid van meningsuiting voor beginners

Vrijheid van meningsuiting: we zijn er allemaal tegen.

Dat klinkt de Nederlandse burger vast niet prettig in de oren. Maar denk eens aan de volgende veelgehoorde opmerking: 'Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar...' en jawel, daar volgt de beperking, waaruit blijkt dat men niet voor is.

De vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur - en het is nooit anders geweest. Vrijheid is nu eenmaal eng, voor burger en gezag. Vrijheid van meningsuiting voor beginners wil - op vrije en scherpe wijze - een aantal basisbegrippen uitleggen. Verwer benadrukt dat op het gebied van meningen we allen beginners zijn en laat zien dat we allemaal worstelen op dit gebied.

Politici, gezagsdragers en burgers worden opgeroepen de veelbesproken vrijheid van meningsuiting nu eens serieus te nemen. Zou het niet beter zijn als we die mening, en ook onze eigen mening, wat relativeerden? Dit boek kan daarbij helpen.


Het boek vrijheid van meningsuiting voor beginners van Renzo Verwer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Renzo Verwer boeken - Vrijheid van meningsuiting voor beginners
ISBN 9789065232212
PAGINA’S 124
VERSCHENEN 25-09-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brug, Uitgeverij Van
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,50
Bestel

Andere boeken van Renzo Verwer