Rens van der Vorst - Appen is het nieuwe roken

Appen is écht het nieuwe roken! Oké, van roken ga je dood en van appen niet (althans zolang je het niet in het verkeer doet) maar verder zijn er ontzettend veel overeenkomsten. Als we op onze smartphone zitten, dan zijn we aan het appen en dat doen we net zo massaal, geobsedeerd en gedachteloos als we rookten in de jaren zestig. Is dat erg? Misschien. Maar als je iemand bent die te veel appt of iemand kent die teveel appt (vast wel!) dan staat dit boek vol tips, ideeën en gedachten die helpen om beter om te gaan met onze smartphones. Immers we zijn met zijn allen ook minder gaan roken en houden meer rekening met elkaar. Dan kunnen we vast veel leren van de geschiedenis van het roken om beter te gaan appen.

Appen is het nieuwe roken is een vrolijk boek over mee-appen, een AppWet, smartphone hoes(t)jes, de wetteloosheid van het Sinterklaasjournaal, smartphones die je kunt roken, virtuele asbakken en sjoemelsigaretten. Maar het is vooral een boek dat ons helpt om beter om te gaan met onze smartphones. En als je dat niet wilt, dan is het in ieder geval een heel leuk boek over je favoriete bezigheid.


Het boek appen is het nieuwe roken van Rens van der Vorst is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Rens van der Vorst boeken - Appen is het nieuwe roken
ISBN 9789492190673
PAGINA’S 154
VERSCHENEN 20-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Kleine Uil
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel