Renee Vonk-Hagtingius - Kijk, meer dan ooit Zuid-Frankrijk!

Huereuse comme une cigale


Het Zuid-Frankrijk waar ze meer dan een kwart eeuw geleden verliefd op werd bestaat niet meer. Maar nog steeds zou Renée Vonk- Hagtingius nergens anders willen wonen.

Ooit kocht ze een paar muren en een half dak ter hoogte van zo'n schilderachtig dorpje in de Provence. Sindsdien houdt ze haar belevenissen en ervaringen bij op haar veelgelezen blog. Een aantal van die verhalen werd gebundeld en verscheen onder de titel 'Kijk, Zuid-Frankrijk!' Gevolgd door een tweede bundel, 'Kijk, nog meer Zuid-Frankrijk!' En nu is er dan bundel 3: 'Kijk, meer dan ooit Zuid-Frankrijk!' "Want het is er nog steeds fantastisch toeven."

Renée Vonk-Hagtingius is schrijver, journalist en hoofdredacteur van het Zuid- Frankrijk Magazine 'Côte & Provence'. Ze woont met echtgenoot en wisselende huisdierbezetting al meer dan een ruime kwarteeuw in de Provence Verte. Op haar blog kijkzuidfrankrijk.com vertelt ze erover, en publiceert ze ook elke week een Méditerraan recept.


Het boek kijk, meer dan ooit zuid-frankrijk! van Renee Vonk-Hagtingius is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Renee Vonk-Hagtingius boeken - Kijk, meer dan ooit Zuid-Frankrijk!
ISBN 9789461852441
PAGINA’S 262
VERSCHENEN 19-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Grenzenloos
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Renee Vonk-Hagtingius