Renée van Meenen, Fleur van Heijningen - Woorden te kort

Werkboek voor afasie- en andere taalgroepen


Over het boek:

Taal is niet altijd vanzelfsprekend. Als je afasie hebt of je leert Nederlands als tweede taal kan het moeilijk zijn om te communiceren. In een groepsbehandeling heb je dan bij uitstek de mogelijkheid om je taalvaardigheden te verbeteren. De meerwaarde van een groepsbehandeling is daarbij het lotgenotencontact, het wederzijds begrip, de stimulatie en motivatie.

Dit boek bevat honderd kant-en-klare werkplannen voor een groepsbehandeling waarin taal centraal staat. De ideeën zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor het gebruik in een afasiegroep, maar ze zijn even goed bruikbaar in individuele afasiebehandelingen en in andere taalgroepen, zoals NT2-onderwijs en voortgezet (bijzonder) onderwijs.

De werkbladen behorende bij de werkplannen staan op de bijgevoegde cd-rom, zodat ze gemakkelijk te printen en te gebruiken zijn.

Over de schrijver(s):

Renée van Meenen en Fleur van Heijningen zijn beiden logopedist in het Waterlandziekenhuis in Purmerend.


Het boek woorden te kort van Renée van Meenen, Fleur van Heijningen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 44,70 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Renée van Meenen, Fleur van Heijningen boeken - Woorden te kort
ISBN 9789044127461
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 17-06-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Garant
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
44,70
Bestel