Renée Merkestijn - HSP - hulp bij overprikkeling en stress

Praktische handleiding voor hoogsensitieve mensen (HSPs) bij overprikkeling en stress.

Gids voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw hooggevoeligheid weer compleet tot zijn recht.

Door de adviezen te volgen, breng je jezelf tot rust, krijg je meer energie en zelfvertrouwen en vind je de kracht om je eigen weg te volgen. De praktische adviezen zijn alfabetisch geordend en voorzien van duidelijke uitleg en oefeningen.

Renée Merkestijn heeft een praktijk als HSP life coach en energetisch therapeute. Ze leidt HSP coaches op bij een onderwijsinstituut in Nederland en België.

Het voorkomen van overprikkeling is een eerste maar essentiële stap voor een HSP, zeker als je hooggevoeligheid nog als last mocht ervaren. De vervolgstappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensdoel, communicatie, relaties, werk, financiën, time management, intuïtieve ontwikkeling, energetische invloeden, selfhealing en Feng Shui, worden in haar praktijk, haar cursussen en in nog te verschijnen boekjes behandeld.Renée Merkestijn boeken - HSP - hulp bij overprikkeling en stress
ISBN 9789085484264
PAGINA’S 95
VERSCHENEN 18-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER GigaBoek
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
14,95
Bestel

Andere boeken van Renée Merkestijn