René van der Rijst - Kloostergang

Leven op het ritme van de stilte


De stilte en het dagritme van kloosters zijn voor veel mensen een bron van inspiratie. Maar hoe maak je dat deel van je eigen leven in de alledaagse drukte?

In dit deel van de Toer Reeks wordt de gang door het klooster gemaakt: hoe ziet een dag in een klooster eruit? Wat bezielt kloosterlingen? Vervolgens wordt de gang naar het dagelijkse leven gemaakt. Met praktische voorbeelden en oefeningen om alleen of met een groep te doen, worden mogelijkheden aangereikt om de rust en de stilte van het klooster deel te laten zijn van je eigen leven. Verder worden nieuwe, kloosterachtige gemeenschappen beschreven, die ook jongeren aan blijken te spreken.

De gespreksvragen achter ieder hoofdstuk maken dit boek bijzonder bruikbaar voor gespreksgroepen, die na willen denken over het ritme van de stilte.

Aan dit boek werkten mee: Kick Bras, Rosaliene Israël, Jeroen Jeroense, Tineke van Kampen, Arjette Kuipers, zuster Makrina en Yvonne Nieuwenhuijs.


Het boek kloostergang van René van der Rijst is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 8,90 excl. verzendkosten.


René van der Rijst boeken - Kloostergang
ISBN 9789023970545
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 17-01-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boekencentrum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  8,90
Bestel

Andere boeken van René van der Rijst