René Stockman - Fracarita-reeks Mijn hand in Uw hand: wie zal ons leiden?

Spiritualiteit is in. Managers volgen spiritualiteitssessies om zo beter gewapend te zijn tegen de stress die het werk meebrengt. Er is niets tegen een uurtje yoga of een mindfulness-sessie, maar ware spiritualiteit is van een andere orde. Spiritualiteit wordt niet beoefend om er voordeel uit te trekken, maar om als mens te groeien.

In dit boek staat de schrijver stil bij wie een mens echt kan zijn en hoe een mens de weg naar God kan vinden. Hij kijkt naar leermeesters uit het Oude Testament en naar de wijze waarop God in hun leven aanwezig was. De leermeester bij uitstek is Jezus Christus, die zichzelf noemde: "Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven" (Joh. 14, 6).

Iedere Godsontmoeting zal uitmonden in een vernieuwd op weg gaan om in de wereld God aanwezig te brengen, om van zijn liefde te getuigen, om zijn liefde te stralen, om zijn boodschap uit te dragen. En dat steeds met mijn hand in Zijn hand.

De schrijver denkt na over hoe een spiritueel leven heel vruchtbaar kan worden in de wereld. Spiritualiteit is immers geen wegtrekken uit de wereld, maar zal steeds de mens opnieuw op weg zetten om in de wereld iets van Gods droom te realiseren.

Over de schrijver

Br. dr. René Stockman, generale overste van de Broeders van Liefde, is doctor in de maatschappelijke gezondheidszorg.


Het boek fracarita-reeks mijn hand in uw hand: wie zal ons leiden? van René Stockman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


René Stockman boeken - Fracarita-reeks Mijn hand in Uw hand: wie zal ons leiden?
ISBN 9789044135442
PAGINA’S 221
VERSCHENEN 27-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Garant - Uitgevers n.v.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,00
Bestel

Andere boeken van René Stockman