Renate Barrett - De Calamitist

Het anti sociale ongedierte dat ook JOU manipuleert!


Bescherm jezelf tegen

De Calamitist

Het anti sociale ongedierte dat ook JOU manipuleert!

De schrijver heeft het woord calamitist bedacht en het dekt compleet de lading als het gaat om personen met een ernstige anti sociale persoonlijkheidsstoornis. Calamitist is afgeleid van het woord "calamiteit", wat de algemeen gebruikte aanduiding is voor een ramp of een niet-verwachte gebeurtenis die ernstige schade kan veroorzaken.

Dit boek bevat een bron van openbaringen omtrent calamitisten die het leven van hun slachtoffers tot een hel weten te maken.

Inhoudelijke feiten, ervaringen van (ex)slachtoffers, de ontmaskering van calamitisten en uiteindelijk; de weg tot inzicht en bevrijding voor slachtoffers van die rampzalige onmensen.

Dit alles zonder begrip, hulp of medelijden voor calamitisten, want volgens de schrijver wordt een calamitist te vaak een hand boven het hoofd gehouden en is het nu tijd voor ontmaskering van deze soort!

De schrijver;

Renate Barrett werkte jarenlang als cognitief gedragstherapeut, is (ervaring)deskundig op gebied van calamitisme.

Zij heeft de taak op zich genomen om andere slachtoffers van calamitisten te helpen zich te verlossen, zodat ze een nieuw zelfbeeld en leven tegemoet kunnen zien.Renate Barrett boeken - De Calamitist
ISBN 9789463453776
VERSCHENEN 05-07-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pumbo
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
22,95
Bestel