Remco de Zwart - Hartbewaking

Bescherm de bron van je leven


Hoe bewaak je je hart tegen schadelijke invloeden en verkeerde keuzes? De schrijver deelt heel open deelt hij niet alleen over zijn successen, maar ook over de momenten waarop hij het heeft gemist. Zijn radicale boodschap maakt je bewust van je kwetsbaarheid en helpt je om je kostbaarste bezit te bewaken.

Bewaak je kostbaarste bezit

We doen allerlei dingen om onszelf te beschermen. We sluiten verzekeringen af, doen onze autogordel om en letten op wat we eten. Toch vergeten we vaak ons kostbaarste bezit: ons hart. Volgens de Bijbel is je hart de bron van je leven. Je hart niet bewaken is dus vragen om problemen.

In Hartbewaking laat de schrijver zien hoe je je hart bewaakt tegen schadelijke invloeden en verkeerde keuzes. Heel open deelt hij niet alleen over zijn successen, maar ook over de momenten waarop hij het heeft gemist. Zijn radicale boodschap maakt je bewust van je kwetsbaarheid en helpt je om je kostbaarste bezit te bewaken.

Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.

- Spreuken 4:23


Het boek hartbewaking van Remco de Zwart is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Remco de Zwart boeken - Hartbewaking
ISBN 9789490489410
PAGINA’S 168
VERSCHENEN 27-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Arrowz
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel