- Rekenen Tafels 1 tot en met 10

Geschikt voor groep 4, 5 en 6


Leer de Tafels van 1 tot en met 10 automatiseren.

Werkboek Tafels 1 tot en met 10

In dit werkboek worden de tafels 1 tot en met 10 aangeboden. De Oefeningen zijn afwisselend; van rijtjes invullen tot puzzels. Het boek is inclusief een tafeldiploma. Zo kan er goed worden bijgehouden welke tafels je al kent. Het ondersteunend materiaal met de tafelkaarten dat apart verkrijgbaar is, kan bij het oefenen een goede ondersteuning bieden.

De tafels van vermenigvuldigen worden ook wel keersommen genoemd. Je telt de getallen namelijk meerdere keren bij elkaar op; herhaald optellen. Om dit snel te kunnen, is het belangrijk dat de tafels geautomatiseerd worden.

De tafels kom je veel tegen in het bijna elke dag leven. Denk maar eens aan het kopen van vier pakken koekjes die twee euro per stuk kosten of bij een recept, waarbij je de ingrediënten moet verdubbelen. Daarnaast wordt er met de tafelsommen ook een basis gelegd voor het verdere rekenen op de basisschool en zelfs voor de wiskunde op de middelbare school. Een goede beheersing van de tafels is daarom erg belangrijk.


Het boek rekenen tafels 1 tot en met 10 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Rekenen Tafels 1 tot en met 10
ISBN 9789493128231
PAGINA’S 56
VERSCHENEN 23-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel